Të habit performanca e tij por ja që është e vërtetë. Fjalën e kemi për një vogëlush 2-vjeçar, i cili në Spanjë ka mahnitur  jurinë në show-n televiziv “Got Talent Espana” me talentin e tij.

Ai performoi si një profesionist i vërtetë duke i rënë baterisë dhe bëri që publiku të ngrihej në këmbë dhe të brohoriste. Juria ka mbetur e befasuar. Kjo shihet qartë në videon e mëposhtme.

loading...

loading...