Nga Alma Celaj
Unë nuk e njoh personalisht  Alketa Vejsiun
(që mos të ma quani qokë)
Unë, si Alma dhe si e re në botën e medias jam shumë dakord që ne të kemi sens kritik për ngjarjet që na ushqehen nga media.
Por me fenomenin “Alketa” nuk besoj që ne po ushqehemi me një shembull të keq, përkundrazi.
Kemi përpara nesh, të rinjëve të këtij vendi, një shembull të mirë dhe një shembull suksesi.
Ku kemi gabuar në gjykimin tonë dhe pse e kemi sharë dhe kryqëzuar Alketa Vejsiun?
Sepse po e bëjnë të gjithë
Sepse nuk e keni parë asnjëherë të plotë atë çka ndodhi në San Remo
Sepse jeni/jemi mësuar të shajmë cdo gjë që na serviret
Sepse duam të marrim vëmendje
Sepse nuk jemi të lumtur me jetët tona dhe gjejmë dikë tjetër të fajësojmë
Sepse mendojmë që Alketa na detyrohet gjithçka

loading...

Bëni paqe me veten dhe lë ti duartrokasim të mirat që jehojnë për ne edhe jashtë kufijve

 

loading...