Loading...

Nëse ju ndodh ndonjëherë një jetë që të merrni një ftesë nga Mbretëresha Elizabeth, ju duhet të luftoni kundër instiktit tuaj që të mos e pyesni menjëherë, si është princi Harry, Meghan Markle dhe Archie 4 muajsh.

Sipas mediave britanike, është e ndaluar të pyetet Mbretëresha Elizabeth për dukën dhe dukeshën e Sussex-it. Pse? Arsyeja nuk dihet.

Personat që takohen me Mbretëreshën janë të këshilluar të mos flasin rreth tyre. Ata madje mund të diskutojnë edhe rreth Brexit, por vetëm për Meghan dhe Harry-n, jo. Nuk dihet nëse ky është një rregull i familjes mbretërore, apo marrëdhëniet mes tyre janë të tensionuara.

Loading...