Ndodh drejtpërdrejt në “skenën teatrale” të emisionit, analisti ul pandallonat dhe i tregon shenjat e dhunës kryeministrit Edi Rama. Rama ka mohuar vazhdimisht dhunën e ushtruar ndaj protestuesve kundër shembjes së Teatrit Kombëtar, çka e ka revoltuar analistin Alfred Lela duke e detyruar të tregojë “live” shenjat e dhunës.

 

Ai është çuar në këmbë dhe ka ulur pandallonat, duke i thënë Ramës “Ja ku i ke. Do të shohësh shenjat? Ja ku i ke”.

gdfhdfhjdfhdfh.jpg

“Ti mund t’i heqësh pantallonat”, i tha Rama. “I heq se nuk më vjen turp nga ty”, iu përgjigj Lela.