Loading...

Banorët e qytetit të Durrësit i kanë shfaqur ankesa të ndryshme kryeministrit Edi Rama gjatë vizitave të tij atje pas tërmetit të fuqishëm.

Një prej qytetarëve është ankuar se i kanë çuar gruan në Golem pa e pyetur, atje ku janë strehuar shumë persona për shkak të shembjes së shtëpive të tyre nga tërmeti.

<iframe width=”640″ height=”480″ id=”am__1575316280976″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen

Pjesë nga dialogu:

Rama: Ça ke mo vlla, ça ke?

Banori: Ma kanë marrë grunë dhe ma kanë çu në Golem. E kanë marrë pa më pyet mua.

Rama: Gruaja paska më shumë men se ty se ka shku në hotel. Merr autobusin dhe shko në hotel. O Zot! Gruaja është çmen me të dhe ka ik.

Loading...