Kryeministri, Edi Rama ka njoftuar se planin e ri të masave që do të vihen në zbatim që prej kësaj të hënë në lidhje liridalejn e qytetarëve, punëtorëve të bizneseve që janë hapur dhe punonjësit e transportit.

Reagimi i Ramës:

🟢LEHTËSOHET LËVIZJA PËR BIZNESET E LEJUARA! GATI “LEJE QARKULLIMI SIPAS NEVOJËS SË SUBJEKTEVE” NË ëëë.e-albania.al

🟢TRE SEKSIONE TË DEDIKUARA SIPAS PROFILIT TË BIZNESIT, PËR:

TRANSPORT PËR STAFIN ME AUTOBUSË OSE FURGONA

LEJE-DALJE PËR TË MARRË SHËRBIME PRIVATE DHE PUBLIKE NË ÇDO KOHË BRENDA FASHËS ORARE ZYRTARE: 05.00-17.30

LEJE E VEÇANTË PËR BIZNESET QË OFROJNË SHËRBIM 24/24

KUJDES! ABUZIMI ME APLIKIMET PËR LEJE DUKE ZGJEDHUR SEKSIONIN QË NUK KA ASNJË LIDHJE ME AKTIVITETIN TUAJ, SJELL BLLOKIMIN E BIZNESIT TUAJ NË SISTEM.

🟢NDIQNI VIDEON ORIENTUESE PËR PROCEDURËN DHE TË GJITHA PAQARTËSITË!

blob:https://www.facebook.com/e8c8693f-de3d-48c6-a68d-ae9984b5fb3d