Presidenti i vendit Ilir Meta ka reaguar lidhur me rrafshimin e Teatrit Kombëtar dhe me dhunën e ushtruar ndaj aktivistëve, dhe njerëzve të lirë të medias. Meta shprehet se pamjet e sotme të Teatrit janë të ngjashme me kazmat e diktaturës mbi kisha dhe xhamitë.

Reagimi i Metës: Pak orë më parë, në kulmin e errësirës, MAFIA urdhëroi shkatërrimin, jo vetëm të një prej monumenteve të trashëgimisë kulturore më të rrezikuara të Europës, por edhe të çdo iluzioni për ekzistencën e shtetit të së drejtës në Shqipëri.


Presidenti i vendit Ilir Meta ka reaguar lidhur me rrafshimin e Teatrit Kombëtar dhe me dhunën e ushtruar ndaj aktivistëve, dhe njerëzve të lirë të medias. Meta shprehet se pamjet e sotme të Teatrit janë të ngjashme me kazmat e diktaturës mbi kisha dhe xhamitë.

Reagimi i Metës: Pak orë më parë, në kulmin e errësirës, MAFIA urdhëroi shkatërrimin, jo vetëm të një prej monumenteve të trashëgimisë kulturore më të rrezikuara të Europës, por edhe të çdo iluzioni për ekzistencën e shtetit të së drejtës në Shqipëri.

blob:https://www.facebook.com/725cb880-521a-4119-9f85-15bdd4267978